1984 yılında doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi İzmir’de tamamladım. 2009 yılında Adnan Menderes Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2011-2017 yılları arasında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında cerrahi eğitimimi tamamladım. 2017 yılında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman olarak atandım. 2021 yılında başasistanlık sınavını kazanarak Sağlık Bakanlığı tarafından asistan ve öğrencilerin eğitimi için görevlendirildim. Halen İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Genel Cerrahi- Endokrin Cerrahi departmanında başasistan olarak görev yapmaktayım.

Vizyonum

Asistanlık hayatımın ilk yıllarından başlayarak endokrin cerrahisine gönül verdim ve endokrin cerrahisi ile ilgili çalışmalara dahil oldum. 2012 yılında Cleveland Klinik, Amerika’ da Endokrin Cerrahisi Departmanında, 2017 yılında Charite Üniversitesi Berlin Almanya’ da Pankreas ve Karaciğer Cerrahisi Departmanında klinik gözlemci olarak bulundum. Onkoplastik Meme Cerrahisi üzerine eğitim aldım. 2022 yılında Viyana üniversitesi Endokrin Cerrahisi Departmanında endoskopik boyun cerrahisi ve endoskopik retroperitoneal adrenal cerrahisi üzerine eğitim aldım. Özel ilgi alanım olan, Tiroid ve Paratiroid hastalıklarında görüntüleme yöntemleri, ameliyatsız girişimsel işlemler ve endokrin cerrahisi üzerine halen devam etmekte olan birçok çalışmanın öncüsü oldum.

Özel Hayatım

Evliyim ve bir erkek çocuk babasıyım. Yelken ve snowboard sporuyla ilgileniyorum. Profesyonel olarak gitar çalıyorum. Perspektif ve Buffy gruplarında solistlik ve gitaristlik yaptım. Açık Öğretim Fakültesi Edebiyat bölümüne devam ediyorum. Minimal invaziv endokrin cerrahisi ve şişmalığın ameliyatsız tedavi yöntemleri özel ilgi alanım.

Sizden gelenler için hastalardan geri dönüş al

  • Mide Botoxu yaptıran hiçbir arkadaşım fayda görmedi fakat ben Kıvılcım Hoca yardımıyla 10 kilo vererek yaz dönemi öncesi tam ideal kiloma ulaştım. Kıvılcım hoca güveniyle görüşmede beni öyle bir motive etti ki Botox etkisi mi yoksa Kıvılcım hocaya mahcup olma korkusuyla mı zayıfladım anlamadım.
    A. Yıldırım
  • Tüp mide ameliyatından sonra mide dikişlerimden kaçak gelişti. Ölmek üzereyken beni Kıvılcım hocaya yönlendirdiler. İkinci hayatımı hocama borçluyum Allah ondan razı olsun.
    Burcu C.
  • Böbrek üstü bezimdeki tümör nedeniyle belki ondan fazla doktorla görüştükten sonra bir arkadaşımın yönlendirmesiyle Kıvılcım beye ulaştım. Görüşmemizin ilk on dakikasında kararımı çok net olarak verdim. Rahat tavırları ve güler yüzü ile ailemden biriydi sanki. Bu duygu benim için çok güven vericiydi.
    Nazlı K.
  • İşimden ayrıldığım dönemde depresyonun etkisiyle çok kilo aldım. Mide balonu taktırmak için arkadaşımın önerisi ile Kıvılcım beye gittim. Görüşme benim için bir terapi gibiydi. Görüşmemin sonunda bana ‘Sana balon takmayacağım. Zaten şu anda yapacak daha iyi bir seçeneğin yok. Benim vereceğim diyeti uygula ve spor yap. Eğer kilo veremezsen ve yeni bir işe başlarsan yeniden görüşelim’ dedi. Biraz şaşırmış olsam da güven duygusu daha fazlaydı. Ama sonunda haklı çıktı ve hiçbir şeye gerek kalmadan fazla kilolarımdan kurtuldum. İyi ki varsınız Hocam…
    Güler D.
  • Haftada üç gün diyalize giriyorum. Böbrek yetmezliğim nedeniyle böbreklerimden çok fazla kalsiyum kaçışı oluyormuş. Bu nedenle tüm paratiroid bezlerim büyümüş ve vücudumu zehirlemeye başlamış. Yüksek riskli bir hasta olduğum için sadece belirli doktorların ameliyatımı yapması uygunmuş. Diyaliz doktorumun yönlendirmesiyle Kıvılcım Hocaya ulaştık. O kadar yoğunluğunun arasında beni yine de güler bir yüzle kabul etti, ailesinden biriymişim gibi ilgilendi. Allah ondan razı olsun. Diyaliz merkezinde 5 kişilik onun ameliyat ettiği Kıvılcım hoca hayranları diye bir grubumuz oldu. Özellikle bizim gibi böbrek yetmezliği hastalarının gideceği tek doktor…
    Muhammed H.
  • 3 sene önce Kıvılcım hoca ile tanıştım hastalık süreci ve Ameliyat sonrası kontrollerimde çok ama çok memnun kaldım ne diyeyim Allah ondan razı olsun Çevremdeki tüm sevdiklerime tavsiye ettim keşke Kıvılcım hoca gibi iyi doktorların sayısının artması. İnsanlığı, işine olan saygı ve sevgisi ile 10 üzerinden 10 veriyorum Allah ondan tekrar razı olsun.
    İ. Özün
  • Merhaba, Kıvılcım Hocayla yollarımızın kesiştiği güne şükürler olsun...Riskli ve çok büyük olan nodülümü takip eden ve bu zor ameliyatı başarıyla sonuçlandıran sevgili hocam, muayene ve ameliyat sürecindeki güler yüzü ve pozitifliğiyle, profesyonelliğiyle kafamdaki bütün soruları detaylıca açığa kavuşturdu, bütün stresimi ve kaygımı yok etti ve iyileşme sürecim de bir o kadar kısa ve sorunsuz geçti. Hayatta karşılaşabileceğiniz en ilgili, en pozitif, en güler yüzlü, en işinin ehli genel cerrahtır kendisi… Allah başımızdan eksik etmesin...Gözüm kapalı güvenebileceğim tek doktor.
    F. Merthan
  • Kıvılcım hocayla 2018 Ocak ayında papiller tiroid kanseri teşhisi konulduğu ve ameliyat sürecinin başladığı bir donemdi tanışmamız. Gerçekten kendisi hastasıyla empati kurabilen hep pozitif güler yüzlü ve bir o kadar ilgili bir hekim🙏hatta hastaneye gitmek benim için çok stres veren bir durum olmasına rağmen kendisinin pozitif yaklaşımları sayesinde bu fobimi de aştım. Çevremdeki birçok dostumu arkadaşımı da kendisine yönlendirdiğim zamanlar hiçbirini geri çevirmedi. Kıvılcım hocam gerçekten insanı seven değer veren hastasına odaklı bir bilim insanı… iyi ki böyle hekimlerimiz var iyi ki kıvılcım hocayla yollarımız kesişmiş ...Allah razı olsun kendisinden.
    E. Çilingir
  • Kıvılcım Bey ile çok sıkıntılı bir dönemimde tanıştım. Aklımda olan bütün sorulara açıklayıcı cevaplar vererek beni rahatlattı. Çok yoğun çalışmasına rağmen çok ilgili ve doktorluk tecrübesi kadar insani değerleri çok yüksek bir doktor. İyi ki tanımışım kendisini.
    D. Yonucu
Randevu almak için bize ulaşın.